Cautare

4370 de rezultate pentru "numar de telefon" (8.25 secunde)
Anuntul facut de companie Facebook a anuntat oficial ca utilizatorii care folosesc un telefon cu Windows 8.1 sau o varianta mai veche nu vor mai putea folosi aplicatia de Messenger.
Manu Nasiri, din Iran, care s-a stabilit de multi ani in Romania, participa deseori la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
In Romania, meseria de traducator literar, de fapt, nu exista. ... Nu mai simtisem de multi ani nevoia sa scriu povestiri. ... Visez la ea de multi ani, ii dau roata. ... De ce ai renuntat la gazetarie? Dar si de ce te-ai apucat de ea?
Premierul ureaza un Craciun fericit si anunta ca 3 zile e in post de telefon Premierul Victor Ponta isi petrece sarbatorile legate de Nasterea Mantuitorului alaturi de familie si de socrii. Cu acelasi prilej anunta ca timp de 3 zile nu poate raspunde la telefon:
FARCAS) Timp de 40 de ani, Robert Hastings a cautat si a intervievat mai mult de 130 de fosti militari si angajati ai Fortelor Aeriene americane cu privire la implicarea lor, directa sau indirecta, in incidente OZN legate de armamentele nucleare.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
FARCAS) Unul dintre cazurile cele mai mediatizate de RAPIRE OZN este cel petrecut in oraselul Pascagoula, din sud-estul statului Mississippi, pe malul Golfului Mexic.
De ce tinerii romani refuza sa munceasca (Autor: ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
Alianta PNL-PD Constanta a fost ferita in ultimul timp de scandaluri, parlamentarii democrati si liberali reusind chiar o convietuire destul de armonioasa. Cu atat mai naucitoare a fost lovitura sub centura aplicata ieri colegilor liberali chiar de unul dintre liderii Aliantei constantene.
Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari.
Presedintele Traian Basescu a raspuns afirmatiilor facute de premierul Tariceanu, afirmatii conform carora seful statului se apropie de unei dictaturi de tipul celei din Belarus.
Zgonea a facut aceasta precizare dupa ce la finalul sedintei in plen a Camerei Deputatilor mai multi parlamentari au iesit din sala tinand in mana cutiile cu telefoanele noi de serviciu.
Disputa presedinte- ministrul interimar al Justitiei au capatat ieri note de telenovela.
Corina Dragotescu a relatat sambata in emisiunea "3X3" de la Realitatea TV cum a primit un telefon din partea lui Ion Iliescu in care acesta a facut-o "ticaloasa". "Eram mirata", povesteste jurnalista, "nu stiam cine e la telefon.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa".
Asta dupa ce, in urma cu doua saptamani Basescu l-a acuzat ca, impreuna cu Voiculescu si Tariceanu, a pus la cale "a doua lovitura de stat", printr-o noua suspendare a sefului statului.
Comentatorii spun ca Badea l-a jignit pe Cristoiu, amintind de "ardeiul umplut" din trecut si a apreciat ca in ultima vreme Cristoiu ar fi devenit campion la "pupat in cur".
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat ca Radu Mazare a fost in incompatibilitate in perioada 23 aprilie - 6 noiembrie 2003, pentru ca, pe langa functia de primar al municipiului Constanta a detinut si exercitat concomitent si calitatea de administrator al S.C.
Jurnalul National dezvaluie ca presedintele Traian Basescu a avut un cuvant greu de spus la formarea Guvernului Boc 4.
google-analytics.com